Om Madame

Velkommen til Danske Madame Ms Forbudte og Dunkle Univers!

Går du rundt med tanken om at lade en smuk Herskerinde styre og Dominere dig?

Tanken om at Madame  gør "forbudte " ting ved dig, holder dig vågen indimellem og får dine tanker til at kredse omkring dine frække fantasier og lyster.

Tankerne bliver til følelser og hurtigt vil hele din person være ude af kontrol, og du må opsøge Madame 

Du undertrykker dine behov fordi de ikke matcher din stilling, Eller dit privatliv eller noget helt tredje.  Du kan være en tikkende bombe, kom og lad Madame genfinde balancen i din hverdag.

Madame vil styre dine tanker og følelser - og opfylde dine behov, så de ikke længere blot er skjulte fantasier. 

Book din seance allerede i dag. 

HVEM ER JEG...

Jeg er en 100 % Dansk selvstændig Q, som i dette fantastiske univers kalder sig Madame M. Hos Mig  får du 1. klasses Femdom, Dominans og den ypperste verbale ydmygelse.

Madame elsker den verbale ydmygelse, der får dig helt ned at kravle på dine små usle slaveknæ. 

Mine  Mål: 158cm høj (uden sko). Madame har langt lyst hår, isblå øjne, vejer 58 kg, bruger størrelse 36 i sko/støvler. Du møder sjældent Mandame uden høje lak støvler.

Du møder altid Madame iført i lak/læder samt korsage og lange støvler.


Madames speciale er  rollespil med en af sine frække slavetøser samt ekspert i prostatamassage (Anal orgasme)

Prostatamassage

Dit  Mandelige G punkt  ( Prostata ) sidder få centimeter inden i din røv. Når jeg har fundet den, vil jeg  massere og pirre  den indefra med mine fingre samt vibrator og du vil få den vildeste orgasme. En orgasme så vild, at du ikke ønsker at bruge mere tid på dine pik-orgasmer.....

Madame tager også gerne Imod nye Gæster til seancer, der aldrig har turde eller prøvet at bevæge sig ind i denne fantastiske verden. Når du kommer til Madame første gang er det meget vigtigt at vi tager en snak før Seancen går igang.

Her taler vi om, hvad du har i tankerne og hvad du forstiller dig, der kunne ske.

Som hovederegel leger Madame altid med stop-ord, ved første besøg hos Madame. Hvorfor ? Fordi det er meget vigtigt, at Madame ikke overskrider dine grænser, idet vi ikke kender hinanden. Hvad er stop-ord? -Det er når Madame går ind og mærker efter hvor din smertegrænse går til og er du en af dem  der intet siger  og bider det i dig. Så er det ikke altid nemt at se eller høre, om grænsen er nået. Så siger man RØD= STOP/Grænsen er nået.

Dominans er mange ting, det er IKKE kun hårdt/tortur der Udføres, som mange nye tror, der er skam også blide Seancer.

Madame  har altid tid til en samtale, både før og efter  hver seance.  

OBS.......Det er KUN på en af mine slavetøser du får sex, så er det på plads! Så spild ikke Madames tid med spørgsmål om sex med Madame. 

Når DU indtræder hos Madame, er det altid med hygiejnen i højsædet - BEGGE VEJE!!! 

Du skal naturligvis være ren. Skulle du ikke have mulighed for, at tage et bad inden du kommer er du velkommen til at benytte mit badeværelse, hvor du osse finder en anordning til, at gøre dig ren analt. 

Alt mit legetøj bliver sprittet grundigt af efter hver seance. Madame forventer, at du er skyllet ud hjemmefra, hvis du ønsker prostatamasage (Anal orgasme). Madame har dog mulighed for, at du kan skylle dig en ekstra  gang, hvis du vil være helt sikker på at du er ren.

Madame Udføre INGEN former for baby behandling, Heller ej Scat - (afføring)

Din uartige drøm og uartige fantasi og forbudte lyst.

Once you've visit Madame M, you will never go home early.

Madame M

Lav din egen hjemmeside gratis!